English version of this page

Quiz og Film på biblioteket

Velkommen til sci fi-kveld med quiz og filmvisning av "E.T" på biblioteket. Vi lover utenomjordiske premier til vinnere og skyhøy stemning til alle deltagere.

Filmplakat

Foto: Universal

Velkommen til sci fi-kveld med quiz og filmvisning på biblioteket. Quizen holdes av vår egen sci fi-quizmaster Kyrre Traavik Låberg. Han jobber med sci fi-samlingen vår (Norges største), og har lest og sett det meste fra sci fi-verdenen. Ps: Quizen vil være tilpasset de av oss som ikke har sett og lest like mye som Kyrre.

Quizen rundes av med visning av Steven Spielbergs  «E.T» (1982). Eller "E.T. the Extra-Terrestrial" for de som er ekstra pirkete. Filmen er faktisk basert på en usynlig venn Spielberg skapte seg når foreldrene hans gikk gjennom en skilsmisse. E.T hadde premiere på filmfestivalen i Cannes i 1982, og ble umiddelbart en blockbuster. Filmen beholdt tittelen «høyest innbringende film» i hele 11 år.

Vi lover utenomjordiske premier til vinnere og skyhøy stemning til alle deltagere. For anledningen åpner vi vår unike pop-up bar «Pub at the End of the Universe» med flytende hjerneføde og vi serverer intergalaktisk popcorn.

Baren åpner kl 18, og quizen varer fra 18:15-19:15. Cirka kl 19:30 snurrer vi film.

_________________________

Åpent og gratis for alle. 18 års aldersgrense.

 

 

Emneord: quiz, Science Fiction, film
Publisert 29. mars 2023 17:41 - Sist endret 28. juni 2023 13:44