English version of this page

Speisa karrieredag på UiO

Lurer du på hvordan du kan skaffe deg en interessant jobb relatert til romfart? Velkommen til karrieremessen for deg som er interessert i eller vil vite mer om romfartsektoren i Norge!

Filmplakat

Foto: Getty

Hva skjer på karrieredagen

  • Utstilling som gir deg innsikt i hva som skjer i romfartsindustrien. 
  • Få vite mer om hvordan teknologi kan være driver for fremtidens infrastruktur, det grønne skifte og utvinning av mineraler i Norge.
  • Du vil få innsikt i ulike romfartsprogrammer og prosjekter nasjonalt og globalt. Eksempelvis ESA- og IRIS-programmene. 

Hvem treffer du?

Her samles romfartsindustrien, de private og offentlige virksomhetene som sammen kan utvikle Norge som romfartsnasjon. Forsvaret og sivilsamfunnet er gjensidig avhengig av hverandre for å ivareta samfunnssikkerhet og beredskap. Romfart spiller en avgjørende rolle i eksisterende og nye tjenester som vi er avhengig av.

Speisa karrieredag er et samarbeid mellom Universitetet i OsloPortal Space, UiO: Realfagsbiblioteket og Tekna i tillegg til NIFRO og Norsk romsenter

For påmelding, se her.

Program: 

kl. 10:00 Åpning av Speisa karriere 

kl. 11:45 Lett servering

kl. 12:00 Internships og karrieremuligheter i rombransjen ved Petter Evju Skanke, Norsk Romsenter

kl. 12:20 Aktuelt foredrag ved Eivind Grønning, Eidsvoll Electronics (EIDEL)

kl. 12:40 Vi utforsker messeområdet og blir kjent med romfartssektoren

kl. 17:00 NorSat-TD ved Tyler Jones, Norsk Romsenter. Få med deg alt om Romsenterets nyeste satellitt som ble skutt opp 15. april. 

kl. 17:20-20:00 Her treffer du utstillere, får innspill til din karriere og utvikler ditt nettverk. Servering og godt drikke.

Emneord: karrieredag
Publisert 5. mai 2023 16:54 - Sist endret 28. juni 2023 13:44