Kandidater til suppleringsvalg 2020

Her er presentasjon av ansattkandidatene til bibliotekstyrets suppleringsvalg, i alfabetisk rekkefølge.

Magnus Carlström

Bildet kan inneholde: panne, briller, erme, synsomsorg, briller.Spesialbibliotekar i publikumsseksjonen på HumSam-biblioteket:

Først vil jeg si at det er hyggelig å bli foreslått som vararepresentant i bibliotekstyret. 

Siden jeg først sneik meg inn på HumSam som en del av RFID-prosjektet i 2012 har jeg jobbet med litt av hvert på UB. Etter et år på HumSam, dro jeg til Rikshospitalet og Medisinsk bibliotek. Der holdt jeg for det meste i ting som hadde med publikumsarbeid å gjøre, men deltok også i formidling, veiledning og undervisning. Så fikk jeg et vikariat i Digit våren 2019, og jobbet hovedsaklig med Alma der. Nå har jeg rykket tilbake til start og er stort sett å finne i skranken på HumSam-biblioteket. 

Jeg har også deltatt i en del prosjekt og grupper. Jeg sitter i både UBs og nasjonal arbeidsgruppe for fulfillment. Jeg har jobbet mye med overgangen til Alma, både på UB og i Norge. 

En kombinasjon av å ha prøvd meg på litt forskjellige steder på UB, drevet med såpass mye forskjellig, og fått sett hvor mye fantastisk andre driver med rundt meg, har nok gitt meg en ganske bred forståelse av hvordan UB fungerer. Hvis jeg skulle bli valgt som vararepresentant til bibliotekstyret, og bli kalt inn til et møte, så er det nok den erfaringen jeg vil trekke på. I tillegg til en genuin blanding av kløkt og sjarme, sagt i all beskjedenhet selvfølgelig.

Pål Magne Dahlquist

Bildet kan inneholde: Hår, Ansiktshår, Skjegg, Ansikt, Eyewear.Spesialbibliotekar, HumSam-biblioteket

Jeg har jobbet ved Universitetsbiblioteket i Oslo siden mai 2018 i en delt stilling mellom HumSam- og Realfagsbiblioteket, men jobber nå heltid på HumSam i Seksjon for Tilvekst og Katalog. Jeg jobbet tidligere ved Universitetsbiblioteket i Bergen, og satt da som ansattrepresentant i Bibliotekstyret.

Karen Danbolt

Hovedbibliotekar Juridisk bibliotek.

Jeg har vært ansatt ved UBO siden februar 1996.

Er tilsatt ved Juridisk bibliotek, med fagansvar for Rettshistorisk samling. Jeg er med i FoU-gruppa ved biblioteket og driver mye med forskerstøtte og noe undervisning. Jeg har også skrankevakter og veiledning.

Jeg er verneombud for Juridisk bibliotek, og er lokalt verneombud for UBO, dvs leder de andre verneombudene våre. Fordi jeg er lokalt verneombud hører jeg til det lokale arbeidsmiljøutvalget ved UBO, og deltar også i IDF-møter.

Har tidligere sittet i biblioteksrådet som representant for bibliotekarene, og arbeidsutvalget til BR, (i forrige århundre) De siste årene har jeg deltatt i mange av brukergruppene ved Juridisk bibliotek, både ved planlegging av nytt bygg, og da vi refundamenterte og pusset opp Domus Bibliotheca.

Publisert 10. feb. 2020 11:31 - Sist endret 3. juli 2023 13:57